Renovera ditt hem med vårt kunniga byggföretag i Säter

Att renovera en bostad kräver en del kunskap och erfarenhet samtidigt som det också är flera hantverkare som ska samsas på en begränsad yta. Genom att överlåta totalentreprenaden till ett byggföretag i Säter får du hjälp med att ro projektet i hamn.

Äger du en fastighet eller en bostadsrätt så kommer det med tiden krävas att du behöver renovera ditt hem, dels i underhållningssyfte men också för att modernisera ditt hem. Exempelvis så behöver vattenledningar och avlopp bytas efter 25 till 30 år och då är det också lämpligt att göra en badrumsrenovering eller en köksrenovering. När du ska utföra en renovering inomhus krävs det ofta flera olika hantverkare som utför arbetet, som exempelvis rörmokare, elektriker, målare och snickare i Säter. Du kan kontakta oss på Jon Lundholm & Tidblad Bygg som är ett byggföretag i Säter som kan hjälpa dig då du ska renovera din bostad.

 

Byggföretag i Säter kan erbjuda helhetslösning

Vi kan erbjuda dig en helhetslösning då du ska renovera din bostad. Det innebär att vi kan bistå dig med allt från planering, projektledning och utförande. Genom att överlåta totalentreprenaden till vårt byggföretag i Säter tar vi över ansvaret för din renovering. Det betyder att vi ser till att behöriga hantverkare utför arbetet med godkänt material och utifrån gällande branschnormer. Vi koordinerar också så att rätt hantverkare finns på plats vid exakt rätt tillfälle så att det inte blir stopp i arbetet. Istället för flera kontaktpersoner så får du istället en kontaktperson som löpande uppdaterar dig med status för projektet.

 

Varför renovera sin bostad?

När vattenledning och avloppsrör har nått sin fulla livslängd behöver dessa bytas ut så att det inte uppstår vattenskador eller fuktskador. I samband med detta behöver man öppna upp väggar och golv vilket innebär att du behöver genomföra en renovering av ett badrum eller ett kök samtidigt. Många väljer också att renovera sitt kök eller badrum för att höja värdet på sin bostad, exempelvis i samband med att bostaden ska säljas. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig då du ska renovera hemma.

 

Boka kostnadsfritt hembesök av byggföretag i Säter

Ska du renovera din bostad kan du vända dig till oss på Jon Lundholm & Tidblad Bygg som är ett byggföretag i Säter som har varit verksamma under många år. Vi kan erbjuda byggtjänster åt både privatpersoner och företag i Södra Dalarna med omnejd. Om du vill få hjälp av våra skickliga snickare i Säter med din renovering kan du använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi inspektera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och lämna råd, utan att du förbinder dig för något.