Skickliga snickare i Dalarna med lång erfarenhet av branschen

Är du i behov av skickliga snickare i Dalarna som utför arbetet korrekt och enligt gällande branschregler kan du med varm hand vända dig till oss. Vi utför både stora som små projekt i Södra Dalarna med omnejd med ett förstklassigt resultat.

Att ha hus innebär ofta att man också har drömmar om att förbättra eller förändra sin fastighet för att öka trivseln hemma. Det innebär också att man mellan varven behöver utföra olika typer av renoveringar som exempelvis fasadrenovering, köksrenovering eller en badrumsrenovering. När du behöver hjälp med nybyggnation, ombyggnation eller en renovering kan du vända dig till oss på JLT Bygg som har professionella och mycket skickliga snickare i Dalarna. Om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt är du välkommen att kontakta oss.

 

Byggprojekt i Dalarna

Vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt i Dalarna, från planering till utförande. Vi kan åta oss allt från mindre uppdrag till totalrenovering av din bostad. Vi kan också åta oss totalentreprenaden för ditt projekt så att du bara har en kontaktperson som löpande ger dig uppdateringar kring projektet. Vid en totalentreprenad ansvarar vi även för att arbetet utförs enligt gällande branschregler och av behöriga hantverkare. En annan fördel med att anlita oss för din totalentreprenad är att du får allt samlat på en faktura, där vi självklart också gör avdrag för ROT-avdraget, som motsvarar 30 % av projektets arbetskostnader. Det innebär att du slipper ligga ute med pengar men även att vi tar hand om all administration mot Skatteverket.

 

Nybyggnation i Dalarna

Våra skickliga snickare i Dalarna kan också hjälpa dig då du ska bygga nytt. Vi åtar oss uppdrag vid småhusbyggnation eller då du behöver bygga en carport. Vi kan också hjälpa dig med en ny altan, brygga eller ett uterum. Oavsett dina behov kan våra snickare hjälpa dig att uppfylla dina drömmar, alltid med perfekt resultat och framför allt alltid i tid.

 

Kontakta oss för rådgivning

JLT Bygg är ett byggföretag i Dalarna som utför tjänster åt både privatpersoner och företag i Södra Dalarna med omnejd. Våra snickare i Säter har yrkesbevis och en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att du får arbetet utfört med stor noggrannhet och exakt som du förväntar dig. Du kan kontakta oss eller använda formuläret på vår hemsida för att boka ett gratis platsbesök. Då kan vi diskutera dina önskemål, inspektera ditt projekt och lämna råd kring projektet, utan att du förbinder dig för något. Därefter får du en offert med ett konkurrenskraftigt pris för ditt byggprojekt.