Köksrenovering

Köksrenovering

När du vill modernisera ditt kök så att du får ett mer trivsamt och mer funktionellt kök kan våra yrkesutbildade snickare i Säter hjälpa dig med din renovering. I köket vill man gärna ha utrymme för att dels kunna laga mat men även för att umgås med familjen vilket gör att man behöver planera sin renovering. Vi hos JLT Bygg kan åta oss totalentreprenaden för din köksrenovering. Det innebär att vi kan hjälpa dig med allt från planering, inköp av köksinredning till utförandet. Kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig då du vill renovera ditt kök.

 

Våra skickliga snickare i Säter utför köksrenoveringar

Vi samarbetar med behöriga hantverkare som bland annat elektriker, målare och rörmokare. Det innebär att vi kan åta oss ansvaret för att koordinera arbetet så att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle så att inte arbetet stoppar upp. Det gör att du spar betydande med tid och administration och istället får du löpande statusuppdatering från endast en kontaktperson. När du vill få hjälp med din köksrenovering kan du boka ett platsbesök genom formuläret på vår hemsida. Då kan vår snickare i Säter inspektera förutsättningarna för din renovering och även lämna tips och råd. 


Fler tjänster vi utför

Välkommen att boka möte med oss trevliga snickare i Säter!

Kontakta oss enkelt genom formuläret för professionell rådgivning inför ditt kommande byggprojekt. Detta är givetvis utan köpkrav! Skriv in till oss via formuläret så kontaktar vi dig inom kort.